perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kotilaiskan "Roska" Vaihto& haaste 7/12 HELTEISTÄ HEINÄKUUTA

Vieno kaino toive esitettiin että jospa jätettäisiin kukkien keräily, prässäys ym. tyäläs värkkäily tältä kesältä-no toive toteutuu!
Eräs keräs rohkeutes ja kysy että mistä näitä ideoita oikeen pulppuu- no päikkäreiltä tietty, enhän mää muuten olis kotilaiska.Työpäivän päälle vaan sohvalle maate, viltti niskaan ja vot, sielthän niit rupee tunkemaan niin et välil on valinnan vaikeus ja ihan muistikirjaan merkkaamistki oon harkinnu. Ja toine suur inspiraation herättäjä on viimetinka- siin ne kotilaiskan suuret salaisuuret :)

Ja nyy mää meinaanki kokeilla teihinki tätä inspiraation voimaa eli HAASTE ON:INSPIROIDU RUNOSTA

Ruislinnun laulu korvissani,
tähkäpäiden päällä täysi kuu;
kesä-yön on onni omanani,
kaskisavuun laaksot verhouu.
En ma iloitse, en sure, huokaa;
mutta metsän tummuus mulle tuokaa,

puunto pilven, johon päivä hukkuu,
siinto vaaran tuulisen, mi nukkuu,
tuoksut vanamon ja varjot veen;
niistä sydämeni laulun teen.
Sulle laulan neiti, kesäheinä,
sydämeni suuri hiljaisuus,
uskontoni, soipa säveleinä,
tammenlehvä-seppel vehryt, uus.
En ma enää aja virvatulta,
onpa kädessäni onnen kulta;
pienentyy mun ympär' elon piiri;
aika seisoo, nukkuu tuuliviiri;
edessäni hämäräinen tie
tuntemattomahan tupaan vie.

    Eino Leino: Nocturne 1903

ATC "Kesäyö" VARATTU

Heinäkuussa on runon ja suven päivä ja siks tää aihe sopii just heinäkuulle että siitä sitten kierrätysmateriaali ATC kortteja tekemään ja valmiit teokset sit blogiin esille ja linkki siihen tämän postauksen kommentteihin.

Kaikki heinäkuun aikana haasteeseen tehdyt kortit osallistuu H-kirjaimella alkavan askartelumateriaalin ja herkun arvontaan!
BLOGITTOMAT VOIVAT OSALLISTUU HAASTEESEEN LÄHETTÄMÄLLÄ KUVAN KORTISTISTAAN MUN SÄHKÖPOSTIIN.

VAIHTO
Idean tähä olen "varastanut" Sinitaivaan Ainolta jolla oli tämäntapainen vaihto joskus viimevuonna eli oisko tää jonkinlainen runo-swap. Eilen meijän kirjastossa oli poistomyynti ja enkös minä taas hairahtunut ostanmaan runokirjan jos toisenkin ja niistä kirjoista nyt sit tällanen vaihto:

-Ilmottaudu vaihtoon 12.7. mennessä tämän postauksen kommentteihin ja jos minulla ei ole osoitettasi niin laita se sähköpostiini KOTILAISKA ÄT SUOMI 24.FI (välit pois ja pienin kirjaimin)

-.Myöhemminkin voi ilmottautua mutta ehditkö silloin vielä tehdä kortit ja postittaa ne minulle 31.7 mennessä jos haluat osallistuu arvontaan mutta jos arvonta ei kiinnosta niin sit ei välii koska ilmottaudut, näitä runoja kyl riittää

-Lähetän kaikille ilmottautuneille 3 runokirjan sivua joiden inspiroimana teette 3 ATC korttia kierrätysmateriaaleja pääasiassa käyttäen ja voitte siis käyttää myös niitä runokirjan sivuja, tehdä sanoista oma runonne tai mietteenne mutta kortti voi olla myös vain kuvallinen niin että runo on ollut siihen inspiraation lähde.(kiva jos laitaisitte kortin taakse mistä runosta inspiraationne saitte.)

-Lähetän samassa kuoressa runosivujen kanssa 3 itse samalla tyylillä tekemääni korttia

-Kun olette tehneet kortit lähetätte ne minulle (muistakaa ottaa kuva tai skannata niistä muisto itsellenne ennen kuin lähetätte)
-Kaikki joiden kortit ovat minulla 31.7. mennessä osallistuvat h-kirjaimella alkavan askartelumateriaalipaketin+ herkun arvontaan

Vuodatuksen vika että tuli näin myöhään vasta  ja osaks mun ku nukuin rouviks melkee yhteentoist asti ja sit söin viel p
prunsinki enkä lainkka muistanu et pitäs käyrä kattomas jokos toi vuoratus pelittäs, pelittihä se mut plokin pohjaväritys on vie hukas, mut haittaaks se :)

KYL NUKKUMISEST VAAN NII PAL HYÖTTY O; NY MÄÄ KEKSIN TEIL VIEL EXTRA_HAASTEEN JA VAIHDON JOS NOI RUNOT EI INSPIROI TAI HALUUTTE LISÄÄ TEKEMIST SAREPÄIVIL NI TEHKÄÄS KORTEI AIHEEST UNIKEKO/UNIKEONPÄIVÄ

HAASTEESEEN osallistut laittamal korttis esil blogiisi ja linkki siihen tämän postauksen komentteihi

VAIHTOON teet 3 korttii aiheella ja lähetät ne mulle ja mä lähetän sit 3 korttii sulle (Voit lähettää samassa kuoressa kun runokortitkin jos osallistut molempiin)

Aiheen mukaisesti tähän kerkii mukaan unikeotkin eli ei mitään aikarajaa ja kaikille vaihtoon osallistuneille tulee yllätys vaihtokorttien mukana vaik tulisivat vast ens heinäkuus:) ja joka haluu osallistuu vaa haasteesee ni heti ku kortit on esil blogis ni lähetän hällekki pienen yllätyksen. Mut  huom! se yllätys on sit hyvin pien .

PAL SATTEISSI PÄIVI TOIVON JA VÄLIL TOTA HELLET KANS SEKÄ ILOSSI INSPIRAATIOIT TEIL!

19 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Kiitos vaihtareista ja ylläreistä!! Laitan kortit esille kun ehdin, varmaan tänne bloggerin puolelle. Minulta on hävinnyt monen vuoden kuvat vuodatuksen blogista. :( Hyvää viikonloppua joka tapauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun! Lähetä mulle 3 runosivua, kiitos! Riittääkö haasteeseen yksi kortti tämän sivun runosta vai onko oltava kolme korttia?

Aino kirjoitti...

Minä mukaan vaihtoon, eli lähetä mullekin kolme runosivua.

Funchal kirjoitti...

Jospahan minäkin tulisin vaihtoon mukaan. Kauhiasti mietityttää, olen näköjään tullut pelkuri-laiskaksi. Pitänee minunkin avautua tänne blogspotti-puolelle. Hih, tein tuohon haasterunoosi mökillä monta korttia, enkä muistanut runosta muuta kuin "sinulle laulan, neiti Kesäneinä". Täytyy vähän miettiä, onko niistä mikään ihan kelvollinen, koska tuossa runossa oli niin kovin syvällisiä kaikki ne rivit, joista en muistanut millään yhtikäs mitään. En laita vielä näkyviin.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Aivan ihana vaihto ja vielä yksi mun lempirunojani.Valitettavasti paketti vielä kädessä joten en voi osallistua mihinkään ja sekös harmittaa.
Mutta täältä vielä noustaan...annifanni.

RaijaAnnikki kirjoitti...

VOI kiitos, katselen miten osallistun ja tervetuloa likijaksi.Kyllä aika tulee välillä pitkäksi ja tulee täällä netissä söhlättyä.

Raija/Annifanni kirjoitti...

Kun kerran luvan sain tein kollaasin joka käynee dikikortista.siis se on kollasikortti.Kiitos vielä-täällä siis mukana.

Jipe kirjoitti...

TÄÄLLÄ OSALLISTUMISKORTTINI

Aino kirjoitti...

Hei! Eino Leinon Nocturne innoitti minut "kuvittamaan" koko runon, joten täältä löytyy kymmmenen ATC-korttia, tosin ihan omaan kokoelmaan.

Aino kirjoitti...

Anteeksi, ei tuo linkki näköjään toiminut, joten tästä pitäisi päästä.
https://picasaweb.google.com/113136753567602461119/ATCKORTITOMAKOKOELMA?noredirect=1

tetra kirjoitti...

Minä kans osallistun, mut ton kaatuneesee vuodatuksee jo ilmoittauduin ja runotki sain. Kortit on valmiit. Blogis vasta yks, tuohon leinon runoon tehty. Ihanat kortit oli Aino tehnyt.
http://laguuni.blogspot.fi

jip kirjoitti...

ei onnistu mulla katsoon Ainon kortteja (?)

Funchis kirjoitti...

No tässä nyt rohkenen kuitenkin esitellä osallistuvat korttini. Otin siis taiteellisia vapauksia soveltaa runon sisältöä omalla tyylillä. Kahdella kortilla osallistun ja vaihtoon on runokortit melkein rustattu, vaikka hassuja ne runot ovatkin :)

ViliMarika kirjoitti...

Toivottavasti kerkesit nähdä haasteeseesi tekemäni kortit? Nyt on myös unikeko-kortit tehty. Ja vaihtoon tarkoitettuja kortteja 3+3 korttia tulossa viikolla sinulle. Samaan kuoreen laitan myös "Anna hyvän kiertää"-lahjasi.
Linkistä pääset katsomaan loputkin haasteen kortit. Ilmoittele,jos et nähnyt niitä aiemmin julkaisemiani, kun en nyt muista... Eiku, kyl sä ne näit! se vanha mies sateessa ja sit se mustavalkokuva neiti kesäheinästä sulka kädessä... Mitä kaikkea... Sydämen pesä oli kans.

sirkkis kirjoitti...

Haasteeseen 7/12 vastaan parilla kortilla. Vaihtoon ei nyt ole aikaa. Kiitos mielenkiintoisesta haasteesta ja kivaa loppukuuta :)

Marita kirjoitti...

Kaunis mallikortti! Kiitos haasteesta!

Funchis kirjoitti...

Nyt mun blogissa on yksi unikeko syvässä unessa. Lähetän sulle kolme muuta - unikekoa. Vaihtarit saa sitten tulla vaikka ensi vuoden heinäkuussa, jos alkaa kiirettä lykätä.

Jipe kirjoitti...

osallistun näillä kolmella unikeko kortilla haasteeseen. Saat ne vaihdossakin jos halut, käy kommentoimassa.

Unknown kirjoitti...

Noniin, jokohan mä saisin kommenttini tänne näkyviin. Olen siis mukana haasteessa, kortti löytyy blogistani, Laululintu-niminen kortti.