lauantai 12. tammikuuta 2013

ETSIVÄ LÖYTÄÄ!

Löytää mitä löytää, arpapeliä on löydös mutta jotakin kuitenkin aina ja harvemmin mikään lopullisesti katoaa.
Kävipä näin että ulkokissamme Viivi tulla tupsahti huomaamatta sisään ja tunki itsensä ison matalan nojatuolin alle eikä sitten millää houkutuskeinolla sieltä pois, kehräys kuullu mut kattia ei. No minä sitten oikeen kontalleni menin ja nostin alareunan pehmusteen reunaa ja siellähän se kissa oli ihan käden ulottuvilla, niskasta kiinni ja pihalle MUTTA mitä mitä... katin mukana tuolin alta tuli jos mitä kadoksissa ollutta. Tietty monta TC korttia, kija lehtiä, askartelukamaa ja...MUN ENNEN KESÄLOMAREISSUU KADOTTAMANI OSOITEKIRJA! Se oli 5kuukautta nojatuolin alla. Siis hei siivotaaks meil pikkasen harvoin ja sillonki vissii vaa keskilattia että ei se Kotilaiska mistään tuulest oo temmattu.

Mun oma armas kultamussuni löyty. Mä oon niiiiin ONNELLIINEN

MUTTA KUINKA OLLAKKAAN NYT ON HUKASSA MELKEIN TÄYS PAKETTI HELPOSTI KUORIA: MISSÄ NE ON??? TOIVOTTAVASTI LÖYTYVÄT ENNEN JUHANNUSTA :)

4 kommenttia:

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

ensimmäinen ajatukseni oli että no huh,sitten tuli että HUH ja sitten, että onneksi löytyi kaikki! :D Oikea aarrekammio! Jestas, siellä teitin tuolin allako se JEMMA on?! Tarttee vissii alkaa tulla käymään teitillä ja nimenomaan tuolin alla. ;D

Unknown kirjoitti...

Mullakin on aina kaikki kadoksissa :).

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tuopa onkin hyvä ja huipputärkeä löytö. Minulla on niin iso osoitekirja, ettei mahdu minnekkään piilopiiloon.

Marita kirjoitti...

Enkös minä sanonut, että vielä se löytyy. :)