tiistai 7. toukokuuta 2013

SuMaTiKeToPeLa Challenge: ATC couple - Haasteena ATC pari!

"Mies"

"Vaimo"
Nyt olen sitten oikeen askarrellut. Pohja pahvin (Pakastepitsan pahvi jossa tuoteselosteet)hioin ensin hiekkapaperilla sitten levitin vaaleanpunaista vesiväriä ja seuraavaksi tuputin viininpunaista leimasinmustetta sitten kuplamuovilla leimasin valkoisella leimasinmusteella ja viel piti tummanruskeella musteella painaa lääkepullonkorkilla pylpyröitä ja pohja sai kuivuu painon alla yön yli.Ihmisten päät on vanhan lehden synttärisivulta kropat on Kantri lehdestä ja kahvikuppi varmaan jostainb kuvastosta ja teksi vanhasta Nyyrikistä. Ihailen Half Way Storagen Tuiren kortteja ja näissä olen yrittänyt HUOM! siis vain yrittänyt matkia hänen tyyliään. Näitä tehdessä sain kyllä kaikenlaisia kivoja sivuideoita.Ai niin käytin näissä myös Silpputehtaan siskon ideaa käyttää kynsilakkaa, laitoin sitä sanojen päälle jotta eivät irtoa ja karkaa. Kiva idea eikä kestä kuivua niin kauan kuin erikiipperi tai servettilakka eikä kiillä niinkuin teippi varsinkin kun käytin valkoista helmiäislakkaa jota minulla sattuu olemaan muutamakin pullo.VARATTU VILIMARIKALLE

7 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Vai ei suloinen... upea pari ja herttaisia ovat, todella mainiot kortit olet saanut aikaan. Näitä katselee ihan mielikseen.

Kainis kirjoitti...

Kyllä näissä on Tuiren korttien henkeä, minähän olen voittanut yhden, jota olen myös tutkaillut tarkemmin.

Funchis kirjoitti...

Tosi hienot ja Tuiren maailma sieltä pilkahtaa, aika paljonkin ! Minä usein mietin atc-kortin perimmäistä olemusta, tarkoitusta, tyyliä, mutten pääse koskaan selville niistä - perimmäisistä.

Maca kirjoitti...

Niinpä todella olet askarrellut!Todella upeat kortit teit! Minä en ole vielä noin perusteellisesti...voisi kyllä joskus yrittää.

Vilimarika kirjoitti...

Apuva! Ovat niin upeita, että ihan henkeä salpaa! Nuo ajatukset molemmissa ovat todella ihania ja voisin hyvin kuulla sanovani jotain vastaavaa. Saakos näitä vaihtaa?

RaijaAnnikki kirjoitti...

Vaihdan kortit kanssasi.Jos teet samoilla aiheilla kun ehdit.laitan ensiviikon alusta tulemaan.Mukavaa helatorstaita ja loppu viikkoa.
Niin ja upeota nuo sinin korttisi.

Armiida kirjoitti...

Oi, ihana, suloinenkin. Siihen pyrkikäämme.