tiistai 11. kesäkuuta 2013

INSPIS-HAASTE 15 / KIILTOKUVA

Kiiltokuva- arkki :Orvokit
Kiiltokuva-arkki : Kesä
Vilimarika haasteessaan vinkkas että voi tehdä kiiltokuva-arkin ja minä otin vinkistä vaarin, suorastaan innostuin tekemään itse kiiltokuvia ja mistäpä muusta kuin "roskista" eli mainoksista ja lehdistä leikatuista kuvista. Ensin sivelin kaikki kuvat helmiäiskynsilakalla (Värittömällä) ja sen jälkeen korostin kuvia kimalleliimalla(eri väreillä) kun ne oli kuivuneet leikkasin kuvat ja asettelin ne arkille pienillä kohoteipin paloilla.Orvokki arkkiin löysin varastostani vielä kehyksetkin, tosin sitäkin oli vain 1/4 joten tulostelin niitä lisää ja sovittelin siten että tuli ehjät kehykset, Kesä arkin kehystin leimasinmusteella. Harmi vain kimallus ei kuvassa näy yhtä loisteliaasti kuin aidoissa kiiltokuvissa.

6 kommenttia:

Vilimarika kirjoitti...

Se idea tuli siitä, kun olen joskus ala-asteella tehnyt itse kiiltokuvia piirtämällä ja sitten lakkaamalla. ;)

Kiitos kaunis mukana olosta. Molemmat arkit ovat oikein uniikkeja ja tyylikkäitä. saapa nähdä, tuleeko joskus Kotilaiskan kiiltarit palkinnoksi haasteessa. :)

Manumiina kirjoitti...

Tee se itse kiiltokuvat ovat kyllä innovatiivisuuden huippua!
Kyllä niin hienoja ovat kiltokuva-arkkisi, toteaa eräs, joka taas yöllä heräs.

enkulin käsityöt kirjoitti...

VAU MITEN UPEITA.
Tuohon haasteeseen on pakko osallistua. Lomallani on riittänyt ukkosta, kylmyyttä ja sadetta. Elokuussa on loppu loma. Harmittaa. Mimosa on perjantaihin asti mummolassa, joten sen jälkeen askartelen. Kiirettä piisaa - ihanaa.

Marita kirjoitti...

Oi mikä keksintö! Hienoja kun mitkä!

Susanna kirjoitti...

Hieno keksintö!! Pitääpä kokeilla joskus. Kauniita ovat!

RaijaAnnikki kirjoitti...

Oi että, kyllä sinä keksit. Koreita kiiltkuvia. WAU.