perjantai 16. elokuuta 2013

ATC vaihto Funchiksen kanssa


 Nämä sain Funchikselta
"Aamuaskareet" johtaa minut suoraan lapsuuteen maalle ja sadun maailmaan ja herätyskello herättää mieleeni yhden lapsuuteni kauhun hetken kun minut oli jätetty yksin kotiin ja se alko soida enkä osannut sammuttaa ja pistin sen sitten patjan alle piiloon ja sen jälkeen olen inhonnut tuommosen kellon räminää
"Hertta ja Sohvi" saattelivat minut myös lapsuuden satulaitumille, molemmissa korteissa tuo keijukainen on kortin hienoin juttu
 Näihin kortteihin sain Funcikselta nuo lettipäätytöt ja nämä siis tein hänelle
"Vaikeat kirjaimet"
"Ideoita vaikka muille jakaa"
Laitoimpa nämä esille vaikket ole vielä näitä saanut, koska sinäkin jo laitoit kiertolais kuoren kortit jo näkyville niin ei kai se sit sua haittaa!
Kiitos ihanaisista korteistasi!

6 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

Mitä, keijukainen ! Voi kuvittele, kun siellä taustallakin on niin hienoa kamaa, irtopalasta tehty rottinkiaitaa, hieno polkupyörä, irtopalana lisätty saniainen ja toinen ruskeampi kasvi. Minusta lehmä on ihanin juttu. Tuossa kellokortissa kuvittelin, että vain tuo pikkulikka näkee sen keijukaisen, jota kokeilee, onko todellinen. Sen mamma ei mitään huomaa. Mutta kivat ajankohtaisetkin kortit olet vääntänyt noista tikkutytöistäni. Kiitos niistä, kyllä tykkään. Ne pyöri mun pöydällä monta kuukautta ja olivat minusta niin hienot, vaan eipä mitään itsellä niistä syntynyt. Hyvät väritkin taustoissa.

Maca kirjoitti...

Hienoja kortteja! Odottelen roskispussiasi, pääsen kortin tekoon. Varaan kortin sinulle, tee kissakortti tilalle, jos sopii.

Funchis kirjoitti...

Voi ei ei ei minusta tuntunut siltä kuin nyt luulit ! Kunhan vitsimielessä heitin tuon, että ..... Ja kun vielä silpusta kokosin, niin aattelin, että onneksi laitoin ne keijukaiset, jotka tosiaan loivat siihen jotain lisätunnelmaa. Kaikki ok, ilmaisin vain jotenkin huonosti.

Marita kirjoitti...

Hienoja kortteja kaikki tyyni.

Funchis kirjoitti...

KIITOS, kiitos noista pikkupimuista, sanin ne tänään. Tosi hauskat veijarit, hyvä kun ovat nyt kortistossa nekin. Se sun roskakierrätys on kyllä makee juttu, olen vieläkin ihan haltioissani.

Sisko kirjoitti...

Hienot kortit kaikki neljä!!