keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Olen niin innoissani ! ARVATKAAPA MIKSI?

Ostin tänään elämäni kolmannen tällaisen laitteen. Tosin minun piti viedä edellinen vain huoltoon/korjattavaksi mutta oli jo 20v ja niin kovassa käytössä ollut ettei siitä olis tullu korjaamallakaan kunnollista.
Jokainen oikein arvannut saa minulta jotain jonka olen tehnyt tällä laitteella.
Viikko aikaa arvata, kauempaa en kestä pitää salassa mikä tämä mua innoittava laite on .

Pari on jo arvailuja heitellyt, en tajunnutkaan että tämä "harrastukseni" on sellainen ettei sitä nykyisin osais muhun yhdistää ja kuitenkin olen harrastanut sitä lähes koko elämäni jossain muodossa. Ja ensimmäisen tällaisen laitteen hankin ekana ennen mitään muita laitteita kun menin naimisiin 20 vuotiaana.
VOI MITEN PALAN HALUSTA KERTOA MIKÄ SE ON!

8 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

Miettimään: ei sinulla varmaan stansseja ole niin kauaa ollut, etkä niitä veisi korjaajalle. Leikkuri, hmmm, tuskin sitäkään korjauttaisit. Arvaan ompelukone. Oletkohan sinä nyt ompeluimmeisiä ollenkaan.....

Maca kirjoitti...

Ompelukone minullakin tuli mieleen, mutta en ole nähnyt blogissasi sen tuotoksia. Pesukone, liesi, mutta voiko niistä olla innostunut? Sanon kamera.

Maca kirjoitti...

Nyt taidan perua heti perään. Eihän nykypäivänä samaa kameraa ole voinut pitää 20 vuotta.Jos se onkin televisio.

Funchis vain kirjoitti...

Oooh. No jopahan on innostava laite, mikä kumma !? Todennäköisesti sitten jokin sellainen mukavaan harrastukseen liittyvä, ehkä ei sitten ompelukone olekaan. Saumurikin voisi olla, mutta et sinä ehkä sittenkään ole "ompelija". Ei-arvauksia: Silitysrauta ei intohimoja herätä ei, eikä mikään höyrypesuri. No sitten se on jokin talouskone. Sanotaan seuraavaksi yleiskone.

Aino kirjoitti...

Vaikka Funchis on sitä mieltä, että silitysrauta ei intohimoja herätä, niin sanon kuitenkin silitysrauta.

Kainis kirjoitti...

Ompelukone kävi ekaks mielessä, sitten kamera. Kodinlaitossa on kyllä ompelukone ollut varmaan tarpeellisempi, siis onmpelukone.

Marita kirjoitti...

Ompelukone tuli minullekin ekana mieleen. Lisäarvauksia kahvimylly, neulomakone, höylä. :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Hmmm...ilman kuvia...kamera