sunnuntai 9. helmikuuta 2014

TJK # 6 (2014)

Roskat kertovat elämästäsi
Tämän kortti paljastaa elämästäni aika paljon, se on taasen tietsikkapöydän roskista koottu.Käyttämäni roskat ovat postimerkkiarkin jämät, stevia-suklaan kääre, kuva vitamiinivalmisteen esitteestä, myös teksi on siitä , paristopakkaus ja muistiinpanolehtiö. Taidatte näiden tjk-korttien avulla nähdä minusta aivan uusia piirteitä tai ainakin ne vahvistavat jo saamaanne käsitystä minusta mutta koen että aika henkilökohtaisia juttuja nää mun kortit on ruvennu roskien kautta paljastamaan

8 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Ajattelin juuri samaa;on hyvä, että voi purkaa tilanteita korttien avulla. Ikäänkuin kirjoittaisit elämäsi vaikeitakin asioita.

Sisko kirjoitti...

Näinhän se on! Hieno kortti. Ihanasti tuossa alareunassa on kevääntoivoa! Kiitos osallistumisesta!

Funchis kirjoitti...

Juups, siellä iloinen vitamiinipommi viettää kaunista talvipäivää, tiukasti maahanjuurtuneena ja kaverilla on ruskea pipo. Ei tuosta ainakaan kovin paljon tilanteestasi osaa päätellä. Kiva kokonaisuus.

Kotilaiska kirjoitti...

Jaa ettei tämä muka paljastanut että suklaata syödään ja vitamiinia popsitaan, postimerkkejä kuluu ja muistilehtiökin on tuiki tarpeellinen kun kovin alan olla jo hajamielinen ja edelleen jatkuu tää siivottomuus kun noinkin paljon roskaa lojuu pöydällä, eiks niitten pitäs olla roskiksessa ? :)Mutta niihän se on et rakkaus on sokea mut ystävyys sulkee silmät :)))

RaijaAnnikki kirjoitti...

Korttrilu on hyvä keino ilmaista tunteita. Korttisi on todella kaunis. Tykkään tuosta maisemasta.Kevään odotus on jo olemassa täälläkin.
Kerrassaan kaunis.

Selma kirjoitti...

Heti kyllä suklaa takertui mun katsemukseen heh ;)
Sulla on taito lohtia kortti mistä vain. Mun kutonen on vielä ihan tekemättä, saa nähä kerkiääkö tehä, no sitten seuraavaan. Lokosia loppupäivän tunteja :)

Ulriikka kirjoitti...

Kaikkea tuota melkein löytyy minunkin pöydältäni paitsi suklaa on pakko olla sitä harvinaista herkkua,mutta muuta silppua senkin edestä!Hieno kortti.

Vilimarika kirjoitti...

Hei, kyselit ATC kortteja mutta ne pari olivat jo menneet atc-kirjan mukana. Vapaat kortit löytyy omalta sivultaan. :)