lauantai 24. toukokuuta 2014

100 mattoa pesty ja 2 tomaattilavaa.... niitä semmosen puutarha

.....Mun miesvainajan veli teki mulle tänään 2 tomaattilavaa silläaikaa kun mä pesin kaikki mun matot. Keksin aivan super hienon matonpesukonstin. Laitoin yhden ison maton mattotelineen tasolle ja pieniä mattoja jo edellisiltana saaviin likoon ja sit pesin semmosen puutarhaletkuun liitettävän suihkun avulla niitä pieniä mattoja sen ison maton päällä ja iso matto samalla likos ja sit huuhtelin ne tangolla ison maton yläpuolella ja lopuks pesin sen ison maton. Tosi monta mattoo tuli puhtaaks ihan suit sait ja kyl mä hiukan juuriharjalki hankasin ja mäntysoopaakin oli fölissä. tänään oli niin kuuma päivä että kaikki muovimatot ehti kuivuu ja muutkin on kohta kuivia. Olis ollu kiva laittaa kuvia teille mun puuhistani mut ku mul ei edelleenkään oo sitä siirtojohtoo.
Niin ja naapurin mies tuli pihaan mopollaan kertomaan että saan heidän vanhat kasvihuoneenkaaret jos haluun. Taidetaan kohta lankomiehen kans lähtee niit "varastaan" Mul on nykyään niin pal kaikenlaist puutarha ja siivous hommaa etten juuri muuta kerkeekkään mut laihtunu oon ainaki 3kg ja kuntokin on noussu.

7 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Olet ollut ahkera, huomasin, että minä en ole edes ajatellut, että matotkin pitäisi pestä. Tsemppiä edelleenkin, pidä huolta itsestäsi!

Aino kirjoitti...

ja muista juoda riittävästi, minulta se tuppaa uhohtumaan, mutta nyt on kyllä sellainen helle, että pakko on saada jotain kylmää ja raikasta - vettä. UImaan olisi kyllä niin ihana päästä.
Voimia sinulle ja kaikkea hyvää.

Susanna kirjoitti...

No oletpas ollut ahkera! Minä olen vasta harkinnut ja suunnitellut matonpesua, mutta on jäänyt vielä toteuttamatta. Voimia sinulle puutarhahommiin ja kiva kuulla sinusta taas pitkästä aikaa!

Viltsu kirjoitti...

Eilen istuskeltiin rannalla. siel minne vene saatiin vietyä, uuteen rantaan. Löydettiin sieltäkin mattolaituri. Siel tuumasin, jotta mattopyykille tullaan piakkoin tänne. sinä sitten kerkesit ennemmin. :) Reipas sinä! :)
On ihan hyvä tehdäkin kaikkea tuollaista, mikä piristää mieltä ja nostattaa kuntoa.
Hyötyliikuntahan se on sitä parasta.

Funchis kirjoitti...

++++++++ ja kymppi päälle ! Kuulostat vauhdikkaalta. Hyvä niin. Kun totesit, että on ollut niin kuuma päivä, että muovimatot.....aattelin että ihan sulivat nekin jo kuumuudesta. Niin minä ainakin luulen itsestäni, vaikkei paino kuitenkaan vähene :) Tsemppiä vaan ja muista levätäkin välillä, vaikka kyllähän se tuollaisen urakan jälkeen yökin menee nukkuessa kuin tukki.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oletpa tehopakkaus todella. Nyt olikin upeat matonpesuilmat.

tetra kirjoitti...

Kiva kuulla mitä oot saan aikaseks, mut hämmästyin, en lainkkast muistan et tänäkesän o ollu helletki....