sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

KIITOS SILPPUTEHTAAN SISKO!

"White butterfly"
Tällainen suloinen ihanuus löyty postilaatikosta perjantaina ihan yllärinä. Sisko oli sen unohtanut mulle lähettää mutta minäkin olin unohtanut sen häneltä pyytäneeni. Unohdus oli siis molemminpuolista mutta kiva ylläri kun Sisko sen sitten siivotessaan huomas unohtaneensa. <3 kiitos sinulle Sisko! Olenko minä unohtanut lähettää sulle tästä vastineen ja mitähän oon siitä luvannu. Melkeest jo luulin että kun kirje oli niin täöynnä kivaa askartelumatskuu että nyt se Sisko yrittää saada houkuteltua mut taas askartelumajaan korttien pariin. Vaan kyllä se puutarha kaipaa vielä keijukaistaan ja aika iso remppakin on tänä kesänä tulossa mutta josko sitten syksyllä kun marjat ja sienet on poimittu ja huusholli rempattu niin järjestän teille kotonani live vaihdon.Pistäkää tää nyt korvan taa ja vaatikaa sitten viimestään lokakuussa mua täyttämään lupaukseni.

7 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upea ylläri.
Mukavaa viikkoa sinulle.

Funchis kirjoitti...

Heh, kun antaa p...lle pikkusormen se vie koko käden. Puutarha ei ole valmis koskaan, kasvit tekevät parhaansa pitääkseen sinut ikuisesti täystyöllistettynä. Alan ymmärtää jo sitä ruususen linnaa, miten se kasvoi aivan umpeen, ei mikään ihme. . . . sanoo eilenkin 5-6 tuntia pihalla kyykkinyt, eikä tekemisen jälkeä oikeastaan edes huomaa. Mutta kivaa se on ja olikin.

Sisko kirjoitti...

Kiva kun yllätys onnistui!
En minä tästä vaihtohommasta mitään muista. Tosiaan vaan tajusin, että tuon kortin ei pitäisi olla Silpputehtaalla kun se oli sellofaanipussissa muitten "paljaitten" korttien kanssa laatikossa josta järjestin kortteja kansioihin.Sitten etsin blogista kohdan jossa kortti oli ja siellähän oli kommenteissa tieto asiasta.
Syksyllä viimeistään sitten tavataan!! <3

RaijaAnnikki kirjoitti...

Hyvää juhannusta.

Armiida kirjoitti...

Hyvää juhannusta sinulle.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa Keskikesän Juhlaa Sinulle.

tetra kirjoitti...

moikka vaa. ootkos lopettanu? sori etten ol ajantasal, mut kyl mää viel...kesää siulle