sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kiitos Maca!

Tämän sain vaihdossa Macalta
Kortin nimi on "ME" ja tämä kortti kuvaa mun elämääni juuri nyt.Kyllä ja kun näin tän kortin päätin että kun laitan tän esiin samalla kerron teille että tämän kortin teksti ja ihan kaikki on just nappiin. Olen halukas tapaamaan hänet ( uuden rakkauden) mutta en ole ollenkaan varma että se on viisasta ja varsinkaan että tapaan hänet yksin.Mutta te tirdätte että minähän olen kovin impulsiivinen ja nopea käänteissäni ja en nyt vain keksi mitään syytä miksi minun pitäisi kahlata tässä surun suossa yksin.No joo onhan mulla sukulaiset ja ystävät, tekin kaikki mutta se ei kuitenkaan ole sama kun jos on rinnalla joku ihan erityinen ja minusta tuntuu että minulle on nyt annettu sellainen erityinen joka haluu kulkee mun rinnalla tässä surujen suossakin.Silti mietin onko tämä viisasta ja kuitenkaan juuri nyt en haluu olla viisas, kuka haluis sillon ku on niin ihastuksen vallassa ku minä nyt.Ja tän uuden oonnen aavistuksen tähden oon uskaltanu kohdata vaikeitakin juttuja koska jos surun kohtaaminen tuntuu ylivoimaiselta juuri nyt niin voin mennä "onnenpensaan" taa piiloon surua ja sieltä tarttua suruun eikä niin että suru yllättää mut ihan missä vaan ja milloin vaan ja riepottaa miten tykkää ja kuinka kauan tahansa.En mä kuitenkaan aio haudata suruani tän onnentunteen alle vaan otan voimaa tästä onnesta kohdata suru.

Ja tällasen kortin tein Macalle vaihturiksi
"Aika parantaa"
Ja tämäkin tottakai kuvaa tän hetken tunteitani ja olotilaani ja jokainen saa tulkita sitä omalla tavallaan


8 kommenttia:

RaijaAnnikki kirjoitti...

Todella upeat kortit molemmat.

Susanna kirjoitti...

Upeat kortit molemmilta. Minä ainakin kannustan sinua tapaamiseen! Life goes on!

Viltsu kirjoitti...

Ystäväiseni, on aika surra, on aika jatkaa eteenpäin. Haluaisivatko läheisemme meidänkin kuolevan elävältä? Eivät! Se, mikä tekee hyvää ja poistaa surua, on hyväksi, ellei se satuta muita. Ja tämä tällainen ei satuta. Kestääkö se viikon, vuoden, koko loppuelämän, se selviää vain kokeilemalla. Joka tapauksessa sen ajan, mitä kestääkään, on sillä tarkoituksensa hyvässä asiassa. Anna mennä vaan!

Armiida kirjoitti...

Vaikka kuinka paljon suree, niin elämä jatkuu. Kaikki hyvä sen mukanaan tuoma kannattaa ottaa vastaan.
Kiitos mukavasta lauantai aamupäivän seurasta, oli tosi kivaa tavata taas.

Maca kirjoitti...

Minusta oli kovin rohkaisevaa lukea kirjoituksesi. Tuo kortti on pyörinyt pöydälläni kuukausia ja sitten kun aika oli oikea, tein sen loppuun. En suinkaan ajatellut ketään sitä tehdessäni ja siinäpä se.Nämä jutut ovat vain niin mahtavia! Rohkeutta ystäväni!

Kainis kirjoitti...

Vain sydämellään näkee hyvin:)

Anemone kirjoitti...

Ihanaa, ei ole hyvä yksinkään... mennyttä ei takaisin saa vaikka kuinka haluaisi.Eteenpäin on vain kuljettava muistot mukana.. ♡

enkulin käsityöt kirjoitti...

Suru on surettava ja ilo iloittava. Elämä jatkuu eeenpäin.