maanantai 23. helmikuuta 2015

Tervehdys pitkästä aikaa ja TERVETULOO MUN LUO KORTTEILEMAAN

En ole tänä vuonna vielä saanut yhtään postausta tänne laitettua. Jotenkin joudun aina niin syviin vesiin että kyynelet alkaa virrata ja sitten se kirjottaminen jää. Kuitenkin minä elän aivan ihanaa aikaa ja toisaalta on se synkkääkin synkempi pohjavire.Sanotaan että kun luopuu jostain saa aina tilalle jotain uutta ja kaiken lisäksi sain just sitä mistä unelmoin. En toki olis sitä näin halunnut mutta kun sitä tapaa millä toiveet toteutuu ei sit kuiteskaan saa itse valita. Ja loppujen lopuksi ne kaikkein ihanimmat asiat voikin olla käärittynä ihan tavalliseen ruskeaan käärepaperiin ja moni kakku kaunis päältä mutta silkoa sisältä. Jaa että mitäkö tää tällanen höpinä nyt oikeen on. Törmäsin ihmiseen, mieheen joka on hukuttanut minut hellyyteen ja rakkauteen ja on kuiteski ihan tavallistakin tavallisempi ulkoisesti, se unelmien prinssi on niinku se sadun sammakoks lumottu prinssi. Se ei näyttäydy ennen kun sitä uskaltaa suudella ja rakastaa.
Työ rintamallakin on kaikenlaista uutta ja 2 viikon päästä rupeen tekeen 10 tuntista päivää kun sain toisen työpaikan aamupäivälle. Sit on vieläkin vähemmän aikaa hengata täällä tai tehdä kortteja. Tuntuukin siltä että korttien väsääminen oli mulle joku siirtymiskausi , aika jolloin mietin mitä haluun loppu elämältä.Niin ja samalla työstin menneisyyttäni niissä korteissa. Oikeesti kaipaan korttien tekoo vaan en millään saa aloitetuksi kun se nostaa aina surun pintaan.

Lupasin jo syksyllä kutsuu teijät kaikki mun luo kortteilemaan en vaan millään saanut sitä aikaiseksi ja nyt tuntuu että en osaa päättää millon kutsuisin. Ensi viikonloppukin on ihan tyhjä ja vapaa vaan onko se liian pian ja haluuko kukaan enää kokoontua kortteilemaan. Olisitte kyllä tervetulleita.
Laittakaa kommentteja tämän postauksen kommentteihin jos kuka haluais tulla jo ens viikonloppuna tai siitä jos ei ens viikonloppu sovi niin mikä viikonloppu sopis paremmin

13 kommenttia:

Manumiina kirjoitti...

Ensinnäkin tosi kiva kuulla sinusta ja toiseksi aivan ihanan kortin olet tehnyt!
Otan kutsun vastaan, kiitos! Minullakin on ensi viikonloppu vapaa, joten se sopisi hyvin. Kyytiasia pitää vaan saada järjestymän. Ajan itse vain lyhyitä matkoja ja tuttuja teitä. Jospa täältä olis muita lähtemässä...

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kiitos kutsusta. Kiva olisi tavata mutten ensi sunnuntaina voi lähteä.Aina on myös se kyyti juttukin kun ei itse omista ajopeliä.Ihanaa kuulla sinusta.Kaikkea hyvää sinulle.

Armiida kirjoitti...

Olipa kiva lukea sinun kuulumisiasi pitkästä aikaa.
Hermi kun on tuota välimatkaa niin paljon, sitä ei voi noin vain piipahtaa kyläilemään.

Maca kirjoitti...

Onpa kiva kuulla sinusta ja hyvistä uutisista! Nauti sydämesi pohjasta! Matka on minullekin liian pitkä ja tytär tuo lapset "hoitoon" viikonlopuksi. Mutta kortteilkaa ja laittakaa näytille!

Kainis kirjoitti...

Kiitos kutsusta! Mitä päivää ja aikaa olit ajatellut? Kyydin vuoksi kyselen tarkemmin:)

Arja L kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa ja uutisetkin tosi hyviä :)
Itsellä on atc-korttien tekeminen ihan jäissä ollut jo pidempään, muuten kyllä askartelen kaikenlaista.
Kaikkea hyvää jatkossakin sinulle!

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Mukavat uutiset lämmittävät mieltä. tottahan se, ettei elämää osata etukäteen arvailla eikä sitä, kuinka ja mistä mitäkin vastaan tupsahtaa.
Nauti ja elä unelmaasi!
Sinä opetit minulle atc-korttien salat ja blogiasioita. Olen ikuisesti kiitollinen opettajalleni. ;)
Matka on himpun liian pitkä kortittomalle kipupotilaalle. toivottavasti kuitenkin pikkuporukka kokoontuisi ja saissitte rupatella niitä näitä mukavia.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kiva kuulla kuulumisiasi pitkästä aikaa. Mukavaa, että sinulle on kaikki hyvin.

Anemone kirjoitti...

Onpa kiva kuulla kuulumisiasi .
Terveiset La Marinasta Espanjasta. Ollaan suunnistusleirillä tyttären perheen mukana. Aurinko paistaa, lämpöä n 20 astetta, mutta silti hieman viileää johtuen tuulesta.
Viettäkää kiva kortti tapaaminen :)

Anemone kirjoitti...

Onpa kiva kuulla kuulumisiasi .
Terveiset La Marinasta Espanjasta. Ollaan suunnistusleirillä tyttären perheen mukana. Aurinko paistaa, lämpöä n 20 astetta, mutta silti hieman viileää johtuen tuulesta.
Viettäkää kiva kortti tapaaminen :)

Selma kirjoitti...

Kiva tosiaan kuulla sinustakin. ja että elämä soljuun jo kivasti omalla painollaan.
Mulla ei tule lähettyä noin kauas. Jos oisit naapurissa, niin tulisin vaikka väkisellä :)
Eiköhän porukkaa kerry ihan mukavasti, toivotaan niin, ja hauskaa korttikökkää sinne teille :)

Saila kirjoitti...

Mukava kuulla, että hyvin menee!

Funchis kirjoitti...

Oooh, la, laaaa ! Ihanaa. Onnea sinulle uuteen elämääsi. Voi että mua nyt harmitaa, kun en pääse, tai siis kun en vaan tule, koska on tuo matka ja on tää työ ja on kaikkea muutakin ja laiskuuskin. Mutta vielä joskus mä tuuuuuun.