sunnuntai 22. marraskuuta 2015

KUKKULUURUU MITÄ TEILLE KUULUU?

Täällä on lopultakin lunta ja mulla taitaa vihdoinkin olla lääkitys kohillaan tai jotain kun on taas ihan normaali olotila ja ideoitakin pukkaa olis vaan aikaa toteuttaa niitä. No tuolla haasteblogissani on nyt pieni haasteen poikanen ja idea jonka aion toteuttaa vaik sit kaikki yöt menis siihen.
Teen nykysin 10 tuntist työpäivää viitenä päivänä viikos joten aika on tosi vähissä mut niinhän se on että kyllä sitä ehtii vaikka mitä jos vaan on haluja. Mun ongelma onkin ollu just toi halujen puute ja saamattomuus.Välillä on tuntunu että pelkässä olemisessakin on ollu tarpeeks. Vaan nyt on jo viikon ollu ihanan kevyt ja pirtee olo.

12 kommenttia:

RaijaAnnikki kirjoitti...

Onpa kiva kuulla sinusta.Jokainen tarvii joskus taukoa ja aikaa kerätä voimia.Todella pitkää päivää teet.Ihanaa että jaksat silti askarella taas uudelleen.Iloa uuteen tulemiseen.Olen kyllä välillä kurkkinut kuuluuko mitään.Halit.

Maca kirjoitti...

Jes jes! Olet palannut! En ole sinua unohtanut, vaikken mitään ole kirjoittanutkaan.

Armiida kirjoitti...

Ihanaa kuulla sinusta pitkän ajan jälkeen. Hauskaa, jos askartelutkin taas maistuu. Pitkät työpäivät verottavat kyllä voimia, mutta toisaalta kiva tekeminen niitä palauttaa.

Aino kirjoitti...

Kiitos piipahduksesta, tosi kiva kuulla kuulumisiasi pitkästä aikaa. Talven taikaa on kyllä täälläkin päin Suomea. Ihanaa katsella valkeaa maisemaa vaihteeksi.

Ulriikka kirjoitti...

Onpa kiva nähdä taas pitkästä aikaa,että olet palannut.Totta on,ettei pitkien työpäivien jälkeen voikaan odottaa enää aikaa ja voimia harrastukseen.Vielä on meillä lunta maassa,vaan on vesisadetta luvattu...Mukavaa joulun odotusta sinulle!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Mukavaa kuulla sinusta. Pitkät työpäivät vievät todella voimat (kekemuksen ääni täällä puhuu:D)

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

ihana nähdä sinuakin pitkästä aikaa täällä. Kuulostaa ihan hyvältä kuulumisesi, vaikka työpäivät voisivat toki olla hellempiäkin.

Kainis kirjoitti...

Minulla on tuo alkuperäinen kortti, yes:)
Enpä ole minäkään ollut näissä kuvioissa mukana puoleen vuoteen, osasyy on kyllä "oppiäitini poissaolo";)
Ihana haaste tää joululaulujuttu!
Annanpäiväterveiset!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa Alkavaa Vuotta Sinulle

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Rakkautta ja rauhaa sekä ymmärrystä ja voimaa uuteen vuoteen.

Tanja kirjoitti...

Säilyttäköön uusi vuosi sen
mitä rakastat
Tuokoon tullessaan sen
mitä kaipaat
ja vieköön mennessään sen
mitä taakkana kannat.
Onnea vuoteen 2016!

Funchis kirjoitti...

Hyvä hyvä, että olet taas "kartalla" ja omana itsenäsi, pirtsakkana peipposena. Katsoin haasteesi, ja vot....siihenhän onkin helppo tehdä vaikka sen seitsemän korttia kun en yhtäkään sanaa tainnut ymmärtää. :) Mut katotaan, onko minulla vielä ollenkaan tuota "aikaansaavuutta" tai ylimääräistä aikaa,,,,,,,,vaikka vähän sormia syyhyttäiskin. Onne vaa haasteellesi ja paljon osallistujia. Ne olivat (haasteesi siis) aina tosi kivoja.