sunnuntai 2. syyskuuta 2012

KOTILAISKAN "ROSKIS" HAASTE & VAIHTO 9/-12/ SATOISAA SYYSKUUTA

HAA!TÄTÄ JOKU JO PELKÄSIKIN TAI EHKÄ EI EDES NÄIN HUIMAA OSANNUT EDES PELÄTÄ. KOTILAISKAN SUURUUDENHULLUUS SENKUN KASVAA ELLEI JO SIT TÄLLÄ KERTAA NOUSE  HUIPPUUNSA.
HUOM! VAIHDOIN KORTTIEN MÄÄRÄÄ! SYYSKUUN HAASTE: TEE 1OO ATC KORTTIA SILPUSTA VAPAALLA AIHEELLA. SIIS OIKEEN KUNNON SYYSSIIVO ASKARTELUNURKKAASI.
SILPUKSI KÄY KAIKKI JOKA ON JÄÄNYT TÄHTEEKSI KUN OLET TEHNYT JONKIN MUUN ASKARTELUN.( NYT SIIS ROSKISTAKIN JÄÄNEET ROSKAT KÄYTTÖÖN :)

JOS 100 TUNTUU YLIVOIMAISELTA NIIN 77,17 tai vaikka vain 7:kin HYVÄKSYTÄÄN ARVONTAAN.

JAA ETTÄ NYT MENI ÖVERIKSI VAI?
NO TEHKÄÄ SITTEN VAIKKA VAAN SE YKSI kunhan osallistutte, ainahan olen näistä säännöistä lipsunut
AIKAA ON SYYSKUUN LOPPUUN ASTI JOLLOIN ARVON KAIKKIEN OSALLISTUNEIDEN KESKEN S-KIRJAIMELLA ALKAVAA ASKARTELUMATSKUA + HERKUN

KAIKKIEN JOTKA TEKEVÄT HAASTEESEEN 100 KORTTIA ARVOTAAN ERIKOIS PALKINTO SEN LISÄKSI ETTÄ OSALLISTUVAT MYÖS NORMAALIIN ARVONTAAN.

Tässä mun 1/100 silppukorttini "Orimattilan oriit" Materiaalit löyty mun paperiroskiksesta esim, noi pikkuhevoset on semmonen paperi josta olen leikannut kuvioleikkurilla noita hevosii siis ne" reijät" ja perhonenkin vissiin vahingossa roskikseen tippunut mutta sielt se löyty, muut on poisheitetyistä lehtileikkeistä ja sit tollanen pyöreestä tarrasta poistettu kultanen rinkula joka näyttää kuvasa vaan krltaselta. Huh! ja näit tarttis tehdä 3-4 päiväs et sais 100 kasaan, on siin joo hiukka haastet mullekki vaik oon lomalla

SYYSKUUN VAIHTO: VAIHTOON EI TARVITSE TEHDÄ ERIKSEEN KORTTEJA VAAN HAASTEESEEN TEHTY KORTTI KÄY VAIHTOO ELI VAIHDETAAN 1 HAASTEESEEN TEKEMÄÄSI KORTTI PAREITTAIN (TAI RINGISSÄ JOS VAIHTOON ILMOTTAUTUU PARITON MÄÄRÄ)
ILMOTTAUDU VAIHTOON 20.9. MENNESSÄ .ILMOITAN 21.9. KULLEKKIN SÄHKÖPOSTITSE KELLE SEN KORTTI LÄHETTÄÄ. KORTTI LÄHETETÄÄN VIIMEISTÄÄN 28.9.
VAIHTOON OSALLISTUU: KOTILAISKA, TARJA O; ANSELMIINA, SILPPUTEHTAAN SISKO....
KAIKKIEN MÄÄRÄAIKAAN MENNESSÄ VAIHTOON ILMOTTAUTUNEIDEN KESKEN ARVOTAAN S-KIRJAIMELLA ALKAVAA ASKARTELUMATERIAALIA + HERKKU

INSPIROITUNEITA ASKARTELUHETKIÄ SILPUN PARISSA!

11 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

Nyt meni täällä kahvit väärään kurkkuun. Sinä kokeilet meitä, miten hulluja ollaan ! Pahus kun sattui nyt tuo lonkka niin hankalaksi, ettei voi kauaa istuskella (eeeei en ala pitkälläni ollen). Pitää myös piha hoitaa talvikuntoon, niin ja uusia verhoja ommella ja neuloa hirveästi sukkia talveksi ja leipoa pakkaseen ja suursiivota, jos sattuu vaikka tärkeitä vieraita tulemaan :). Ai niin, kirjastosta on monta romaania pöydän kulmalla.

Funchis vieläkin kirjoitti...

Sullakin on vielä tuo bloggerin kello ihan päin. Sen saisi ajastettua kohdasta "asetukset"/kieli ja muotoilu. Olenko nyt vähän huomauttelija, olen !

RaijaAnnikki kirjoitti...

Oi, mahoton.Kyllä sitä jotain tekee mutten usko että sataa. Kyllä sinä keksit-olet tosi idearikas.

Maca kirjoitti...

Haa, hieno haaste! Teen niin monta kuin kerkiän. Ja vaihtoon alan kans. Kiitoksia kovasti tulevasta palkinnosta, siitä saa varmaan monta korttia!

Funchis taas kirjoitti...

Mie luin sen Uunin jo, oli muuten rauhoittava opus ja kyllä se uuni valmistuikin. Ehkä mä nyt sitten.....

Anonyymi kirjoitti...

kylläpä kotilaiska repäs vai että ihan sata korttia:) tuon jätän suosiolla väliin mutta vaihtoon osallistun mielelläni.
tarja.o

anselmiina kirjoitti...

Osallistuisin kyllä, ainakin yhdellä ja vaihtoon myös. Käytännöt ovat vähän epäselvät.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tähän on pakko osallistua ainakin neljällä kortilla

anselmiina kirjoitti...

Tulisin vaihtoon kaikkiaan neljällä kortilla.

Anselmiina

Funchis kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Funchis kirjoitti...

Jäi edellisestä tuo linkki pois. Mutta opinpa, että näköjään omia kommentteja voi poistaakin. Joten tässä sitten yksi ainokainen haasteeseesi. Kyl mää vaa nii pal tota Silpputeheeraasta ihailen !