tiistai 25. syyskuuta 2012

Vilimarikan synttärilahja haaste

Vietimme puolitoistaviikkoa sitten Vilimarikan synttäreiden etkoja ja hän halusi antaa meille läsnäolijoille lajat joista yksi oli tämä rasia
edestä     
...ja takaa

ja sisällä olivat nämä matskut ja ehdotus että näistä tehtäisiin 1 ATC

JAA YKSI ; MINÄPÄ TEIN 6, kas tässä

"Playful" ja "Ihanalle ystävälle"
Rose & Lily" ja "Ympäri mennään yhteen tullaan"
"Suomen eduskunnan suojelusenkelit" ja "Me suojelemme sinua"
2 kommenttia:

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

No niinpä tietenkin. :D sinulla tuota ideointia riittää, samoin kuin intoa askarrella, mikä sinänsä on hyvä homma. Ainakin minusta.
Upean sextetin saitkin aikaiseksi noinkin pienestä määrästä matskuja.
Toivottavasti tykkäsit muistakin jutuista? Tai se inkiväärikarkki jakaa kyllä mielipiteet hyvinkin ristiin rastiin. Joku tykkää, joku ei.

Joka tapauksessa luin kommenttisi sivullani ja toivotaan, ettei se gesso matkalla liruta pois purkista. Posti on nyt vähälle aikaa tuonut minulle saippuaisen paketin ja paketin viikon myöhässä, että sillä hieman näreissäni olen. Ilolla kokeilisin sitä kuitenkin, sillä gesso on mulle ihan uusi tuttavuus.

Lupailit minulle tästä kortin... Voisin ottaa tuon Rose & Lily:n. Vaihtaa voisin tuon Suomen eduskunnan suojelusenkelit-kortin JA Me suojelemme sinua-Kortin. Kolme muuta korttia varasin muualta sinulta.

Kotilaiska kirjoitti...

Pistän sen gesso purkin minikrip pussiin ja tarttisko sit viel kolmanteen ettei vaan tuhri tai jos pistän sen ihan omana kirjeenä, ans kattoo ny