lauantai 27. lokakuuta 2012

ENNUSTUKSENI OSUI NAPPIIN....

Eilen satoi sekä kortteja että LUNTA joo-o, kesälomani loppumisesta on vajaa kuukausi ja lunta tuli taivaan täydeltä ja tänä aamuna pakkasta oli -10HELLO siis -10 hrrrr..

Kortti pilvi etelästä tipautti minulle nämä karmaisevan upeet Halloween kortit Jotka on tehnyt SIRKKIS

ATC "Owl/ Angry birds" Upea idea käyttää kabnelitankoa pöllön istumaoksana.Karmaisevan ihana kortti
ATC "Halloween" ja "Meeting in wine bar" nämä ihanast jatkavat tuota karmivaa halloween teemaa. Kiitos Sirkkis näistä kamalan hurmaavista korteistasi!
Pohjois tuuli puhalsi toisen korttipilven päälleni tiputtaen kortteja siskolta tuonne kierrätys vaihto& haaste blogiini.

Viikonloppu onneksi tai onnettomuudeksi antaa pienen korttisade tauon mutta melko varmasti kortteja alkaa taas tipahdella maanantaina tai viimeistään tiistaina.

3 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Aika julman nä'köisiä kortteja olet saanut. Ihan olisi täydestä mennyt korttisi. Tykkään niistä kuitenkin, oli niin tai näin.

Funchis kirjoitti...

Olen tässä ihmetellyt, että mistäs tuollaisen korttisateen olet saanut tilatuksi. Onkos sulla jossain ollut halloween-vaihto vai mikä ? No hienoja olet saanut. Meillä ei ole vielä edes satanut lunta hitustakaan ja pakkasta enimmillään ollut vasta -5. Vain kuura maassa ja katoilla yön jäljiltä.

Marita kirjoitti...

Hei! Saat valita kumman kehtolaulukortin haluat. Kurkkaa blogiini. :)