keskiviikko 24. lokakuuta 2012

JATKUVAA KORTTISADETTA ODOTETTAVISSA

EILEN SATOIVAT NÄMÄ KORTIT POSTILAATIKKOONI
Tämä korttisadepilvi saapui Keskisuomesta( vai onko viel Savonmaata) ja tämän sateen valmisti minulle MACA, KIITOS NÄISTÄ HURMAAVISTA KORTEISTA"The smile" ja "Hui"

TÄNÄÄN SADE YLTYI RANKKASATEEKSI PUDOTTAEN NISKAANI KAIKKI NÄMÄ KORTIT
ATC "Piristystä päivään" ja "Kohtalokas nainen"
ATC "Halloween" ja "Kuu"
 TÄMÄN MELKO SUUREN PILVEN LÄHETTI LUOKSENI MERVI, KIITOS NÄISTÄ IHANISTA KORTTIPISAROISTA!Kaikki omalla tavallaan viehättäviä, enkä osaa pistää mihinkään parremmuus järjestykseen kun tykkään kaikista yhtä paljon.

Pohjoiset tuulet puhalsivat postikorttipilven ylleni ja tipauttivat tällaisia yllätyksiä lootaani Tarja O:lta, tuon alimmaisen kortin hän oli teettänyt mun ATC kortistani ja vallan kolmin kappalein ja tarkoituksenaan yllättää minut ja kyllä hän siinä onnistui täydellisesti, KIITOS TARJA; RAKASTAN YLLÄTYKSIÄ!Sitten saapui vielä yksi pikkiriikkinen piristepilvi Savon sydämestä suoraan mun sydäntäni lämmittämään.KIITOS VILIMARIKA TÄSTÄ HURMAAVASTA PIRISTYS KORTISTA

Loppuaviikkooa kohti mentäessä korttisadepilvet voivat vähentyä mutta saattavat suotuisissa olosuhteissa kasvaa jopa tämänpäiväisiä suuremmiksi ja runsaimmiksi.

2 kommenttia:

tarja.o kirjoitti...

kiva kun tykkäsit yllätyksestä! minusta on aina hauskaa ilahduttaa ja yllättää ihmisiä. ja tosi kaunis tuo korttisi onkin:) on muuten blogissani ne sun haaste ja vaihto kortit funchiksen kanssa näytillä.
mikäs se tuollainen korttisade on? hienoja kortteja oletkin kyllä saanut.

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit atc:sta ja siitä loppusälästä. Ja haasteen suhteen ei vissii kysyttävää, joten kiitokset ilmosta, jotta on perillä.