tiistai 7. toukokuuta 2013

EMM # 19

ATC "Tähtösen kiireet" Ihailen Tuiren kortteja ja tänään olen yrittänyt uida hänen liiveihinsä ja tehdä edes sinnepäin, olen siis matkinut ainakin osittain toivottavasti et pahastu, lisää tätä kokeilua on Ainon SuMa Ti KeToPeLa- haasteessa.Käytin pohjassa ilmaisjakelusta ristisanatehtävää jonka kuvaruudut väritin mustiksi ja joitakin tyhjiä ruutuja sinisellä ja muutamiin leimasin kukan ja "saumasin" "Kaakelit" sinisellä Kasvot on teatteri esitteestä kädet Vaatekuvastosta, mekon leikkasin tekstisivulta ja peitin tekstin mustien raitojen alle, teksti on ilmaisjakelun mainoksesta. Jänskättää teidän kommentit

4 kommenttia:

Tuire Flemming kirjoitti...

En tietenkään pahastu! Sehän on vain hyvä, että annamme toisillemme ideoita ja inspiksiä. Jokainen kuitenkin tekee ihan omanlaisensa kortit!
Tämä on todella hauska :)

Vilimarika kirjoitti...

Kotilaiska, tämä kortti tuo mieleeni sinut! Olet hulvaton taiteilija, joka touhuaa paljon ja säntää sinne tänne kiireissään. Tai ainakin on säntäävinään. ;)
Kaunis, hauska kortti, joka saa hymyilemään. Meissä jokaisessa asuu pieni taiteilijasielu.

Sisko kirjoitti...

Olet tosiaan saanut kiireen kuvattua!

Ulla-Riitta kirjoitti...

Hauska! Yleensäkin pidän korteista, joihin on keksitty jotain tarinaa irtonaisista sanoista. Olen itsekin leikannut talteen kaikenlaisia lauseita ja odottelen, että minunkin runosuoneni alkaa pulppuilla.