tiistai 15. lokakuuta 2013

ATC vaihto Jipen kanssa

Vaihdetaan 6 korttia, 3 aiheella syksy (mun pyynnöstä) ja 3 aiheella nainen(Jipen pyynnöstä)
Tässä Jipeltä saamani kortit
"Syksyistä kaunein" ihanan tunnelmallinen kortti
"Syksyllä alkaa koulu" Upee nostalginen kortti
"Pitkä ruska" Huikeen upee pöllö korti
"Lukija" Hienosti sommiteltu, kauniit värit ja mieluinen aihe

"Maitotyttö" Hurmaavaa vanhanajan meininkiä
"Sammakko" Ihanasti keksitty ja mähän rakastan sammakoita
 Kiitos Jipe näistä + ihanista "pehmusteista".Valitettavasti joudut pikkasen viel vartoon omias ku olin taas unohtanu koko vaihdon ja aika kuluu ihan liian lujaa mut varmasti ovat tulollaan, tein jo kaks aamulla :)4 kommenttia:

jipe kirjoitti...

jään odottamaan mielenkiinnolla:)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpas kivat värit näissä korteissa todella.

Kainis kirjoitti...

Mikä ihana yllätysposti saapui tänään sopivasti lomapäivänä. Ihanan lahjan olit ommellut, en mainitse tarkemmin, jos joillakin vielä kirje avaamatta, kiiiiiitosD).

Vilimarika kirjoitti...

Kiva, kun innostuit osallistumaan!
Ajatukseni oli, että nyt jokainen osallistuja tekisi piirroksen tai sanallisen selostuksen siitä, mitä olisi tekemässä, jos valinta osuu hänelle. Tai jos on jo valmiita asuja, niin kysyy mitat ja katsotaan, onko niissä sopivia. Sitten tekee postauksen blogiin ja linkki tänne.(blogiini)
Kun 31.10. on mennyt, valitsen osallistujien töistä sen voittajan, jonka työ sitten valmistetaan nukelle sopivaksi ja lähetetään se yksi asu minulle omaksi. Puen sen siis nukelleni ikiajoiksi. Kuvaan ja julkaisen blogissani. Voittajalle laitan kuvia koruista, joista saa valita haluamansa itselleen! En siis ihan ilmaiseksi ole asua ottamassa, vaikka rahaa en voikkaan siitä antaa. :)
Mitat saat halutessasi jo nyt, mutta kerrothan, mitä mittaan, sillä mulla ei ole minkäänlaisia käsityötaitoja itselläni!