torstai 3. lokakuuta 2013

Sori,sori ja anteeks.Ny mää kerron minkä laitteen ostin viikko sitten!

Kiitos Funchis ku muistutit!

Ei ollut silitysrauta, eikä kamera, eikä mikään keittiövimpainkaan eikä oikeestaan askartelu vempelekkään.
Minusta on aivan käsittämätöntä ettette tienneet että olen ollut niin kova ompelemaan että nyt on menossa jo kolmas oma ompelukone ja sitä ennen käytin äidin ompelukonetta ja joskus eka avioliittoni alku aikoina myös ex anoppini konetta.
SIIS SE VIMPAIN ON SÄHKÖ OMPELUKONE.

Nyt on mennyt monta vuotta, ihan liian monta etten ole edes kaivanut konetta esiin koska se ei enää toiminut kunnolla, katkaisi yhtenään langan ja teki huonoa tikkiä ja sutturoita ym. ja näkökin on huonontunut niin että en tahdo millään saada lankaa neulaan jaTÄSSÄ UUDESSA KONEESSA ON VIMPAIN JOKA LAITTAA NEULAN SILMÄÄN IHAN ITE ja toinen ihanuus on että se tekee NAPINLÄVEN AUTOMAATTISESTI sen kokoiseksi kun nappi on.

Ens viikonloppuna sit ompelenkin kaikille jotka arvelivat sen olevan ompelukone vaikkeivat uskoneetkaan minun ompelevan.
ONNEA KAIKILLE OIKEIN ARVANNEILLE JA KIITOS KaIKILLE MUILLEKKIN ARVAUKSENSA KERTONEILLE!!!

8 kommenttia:

Vilimarika kirjoitti...

Onneksi olkoon uuden ompelukoneen omistajalle!

Maca kirjoitti...

Onneksi olkoon, nyt vain tuotoksia kehiin!eli näytille.

Kainis kirjoitti...

Jeee! Itsekin olen kaivanut ompelukoneen esiin ja ommellut pussukoita. Teininä ompelin vaatteita, sammareita.

Funchis kirjoitti...

Oiiiiii, nyt mä saan vihdoin uuden mekon ! IIIIIIIhanaa !
Mun miniällä on jokin "taika"ompelukone ja hän osaa käyttää sitä monipuolisesti. Tekee esim. kivoja nimikirjottuja avaimenperiä yms. Jeeee, onneksi olkoon koneen myötä ja kappas vaan, että ole ompelijoiden sukua !

jipe kirjoitti...

Hieno juttu. Laitan uuden ompelukoneesi kunniaksi sinulle vielä huomenna postiin ylläri kuoren:))

Maca kirjoitti...

Ja että sillalailla! Ihan pääsit yllättämään! Kiitos valtavasti paketista! Laitoin kuvat blogiin. Täytyy sanoa, että on hieno ja tuli tarpeeseen.

Funchis kirjoitti...

Muhkea kirjekuori tuli, kiitos ! Aika kätevä emäntä oletkin. Ihailin nokkelaa toteutusta, käyttöönhän se menee, retroillen, ja ihan itselle. Kirjoja kenties kanniskelen.

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin. Olin jotenkin ennakoinut, että varmaan tikkaat meille pannulapun, mutta tuo oli paaaaaaljon hienompi. Emmää sitä kolttua oikeestaan tarviiskaan, kun tulee talvi ja kylmää. sama